Sharon Pheijffer

“Mijn naam is Sharon Pheijffer en ik ben pas sinds 1 april 2022 vrijwilliger bij Baroeg, maar ik voel mij nu al helemaal thuis. Het is alsof ik al jaren hier werk.

Ik ben in 1996 met vrijwilligerswerk begonnen in Hellevoetsluis. Dat was bij een jongeren stichting, waar meerdere optredens georganiseerd werden voor jong talent.

De eerste keer dat ik Baroeg bezocht was op een vrijdagavond met drum ‘n bass muziek, het precieze jaartal ben ik even kwijt. Jaren later (2008 of 2009) ben ik los gegaan bij het opreden van Peter Pan Speedrock. Na de lockdown was het tijd om de deur uit te gaan en heb ik mij aangemeld bij o.a. de Popronde. Al snel kwam ik terecht bij Baroeg.

Op 1 april was dus mijn eerste dag bij Baroeg bij het optreden van Purple Shade. Ik werkte bij de entree en garderobe samen met Peter en Laura (zie foto) en voelde mij meteen op mijn plaats. Later in de maand ben ik nog bijgesprongen samen met mijn buren Thomas en Miranda en we hebben een top avond gehad.

Een playlist is wel lastig, omdat mijn smaak heel erg varieert van house muziek tot Iron Maiden en ik heb eigenlijk geen favorieten. Ik heb niet echt een vaste playlist, want ik luister thuis naar wat m’n vent op zet. Ik heb toch een poging gewaagd, zie hieronder:”

Sharon links op de foto, samen met haar Baroeg collega’s Peter en Laura. Foto gemaakt door Jolanda van Velzen.