Momenteel heeft Baroeg voldoende vrijwilligers. Mochten we in de toekomst weer mensen zoeken, dan melden we dit op social media, de website en in onze nieuwsbrief.

Bekijk hieronder alvast welke functies er zijn in Baroeg en welke het beste bij jou past voor de toekomst.

Kok

Heb jij ervaring met koken voor grote groepen of wil je dit graag leren? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! Naast eten bereiden is het als kok in Baroeg belangrijk dat je stressbestendig, betrouwbaar en creatief bent. Ook moet je goed kunnen samenwerken en luisteren naar de wensen van de artiesten.

Barmedewerker

Achter de bar zijn sociale skills essentieel, zowel naar de klant als naar je collega’s. Dat maakt het voor veel mensen juist de leukste functie. Doorzettingsvermogen, samenwerking en stressbestendigheid zijn nog drie onmisbare kwaliteiten. Ervaring is mooi meegenomen, maar ook als jij dit juist wil leren ben je van harte welkom.

Entree- en garderobemedewerker

Wanneer je bij de entree en garderobe werkt is het belangrijk dat je sociaal, klantvriendelijk en oplossingsgericht te werk gaat. Jij bent namelijk de eerste persoon die onze bezoekers verwelkomt en ervoor zorgt dat ze een leuke avond tegemoet gaan.

Middagmedewerker

Ben jij zelfstandig, zorgvuldig en werk je liever ‘s middags, zodat je ‘s avonds lekker naar het concert kunt kijken? Dan past deze functie bij jou. Als middagmedewerker is het jouw verantwoordelijkheid te zorgen dat de zaal, het café en de backstage in orde zijn, zodat de productie voor de rest van het personeel, het publiek en de bands goed verloopt.

Licht

We kunnen je alles leren, enthousiasme is noodzakelijk. Dus zit jij het liefst achter de knoppen en kun je de ruige line-up van Baroeg wel waarderen? Dan zoeken we jou!

Onderhoud

Ben jij technisch, handig en steek je met plezier de handen uit de mouwen? Dan zouden wij het te gek vinden als je een steentje wil bijdragen door te helpen aan het onderhoud van Baroeg. Onze beheerder heeft ongetwijfeld wel een klusje voor je.

Aanmelden

Als je vooraf nog vragen hebt kun je deze mailen naar: [email protected]. Tijdens kantooruren zijn we ook telefonisch bereikbaar op: 010-4325735.

Informatie

Een medewerker is:
● iemand met affiniteit voor het werken in de (harde en alternatieve) popsector.
● minimaal 17 jaar oud (voor barwerkzaamheden minimaal 18 jaar oud).
● op termijn in staat om zelfstandig diens taken uit te voeren.
● betrokken en voelt zich verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van diens taken.
● open en klantvriendelijk richting bezoekers, artiesten en collega’s.
● representatief voor Baroeg, hetgeen inhoudt dat de medewerker nuchter / niet in kennelijke staat is tijdens de diensten
● in staat om op een respectvolle wijze om te gaan met collega’s, verschillende visies en opvattingen.
● flexibel en inzetbaar op verschillende werktijden.
● betrouwbaar en komt afspraken na.
● iemand die handelt in overeenstemming met de kernwaarden van Baroeg en deze waarden over kan dragen aan de overige medewerkers.

Wat kun je verwachten

Als vrijwilliger bij Baroeg krijg je gratis toegang tot concerten in Baroeg en korting op consumpties. Dat is natuurlijk super leuk! Wat wij echter veel belangrijker vinden is dat Baroeg een fijne (werk)plek is voor iedereen. Ons doel is om samen met jou een leuke werkplek te creëren waar je relevante werkervaring opdoet (voor op je cv), je netwerk uitbreidt en de mogelijkheid krijgt om door te groeien naar functies als productieleider of een plek in het medewerkers-management team.

Als vrijwilliger vragen wij van jou minimaal 18 keer per jaar, dus gemiddeld 1,5 keer per maand te werken. Je kunt het rooster zelf invullen en dus kiezen tijdens welke concerten jij het tof vindt om te werken of juist liever als gast wil komen. Wanneer je een halfjaar werkzaam bent bij Baroeg, mag je één keer per maand iemand op de gastenlijst zetten.

Doorgroeien

Als vrijwilliger bij Baroeg is het niet verplicht om voor één soort werkzaamheid te kiezen. Op het rooster kun je zelf invullen welke taak jij de betreffende dag op je wil nemen. Wanneer je geïnteresseerd bent in een functie waarvoor je nog niet bent ingewerkt, kun je dit overleggen met het Medewerkers Managementteam (MMT). Zij zorgen dan dat jij wordt ingewerkt op de nieuwe plek. Als je graag meer wil leren of het leuk vindt om afwisselend werk te doen, is dat dus mogelijk!

Wanneer je helemaal bent ingeburgerd bij Baroeg en je wil graag nog meer betekenen, bieden wij de mogelijkheid om door te groeien naar de volgende functies.

De productieleider

Dit is de persoon die tijdens producties eindverantwoordelijk is voor het publiek, de bands en leiding geeft aan de overige medewerkers. Ook de security staat onder toezicht van de productieleider. De productieleiders worden aangestuurd door de directeur. Zij vormen een belangrijke schakel tussen de staf en de overige medewerkers.

Het Medewerkers Management Team (MMT)

Dit team bestaat uit maximaal acht medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het uitvoerende gedeelte van de medewerkerscoördinatie van Baroeg. Zij doen de intakegesprekken met nieuwe medewerkers, zijn verantwoordelijk voor de juiste begeleiding, opleiding en bewaking van de voortgang van de medewerkers. Ze verzorgen de inroostering voor de producties en houden samen met de administratief medewerker de medewerker administratie bij.