We raden iedereen aan om met het openbaar vervoer, met de fiets of te voet te komen. Het aantal parkeerplekken rondom Baroeg (Spinozaweg 300) is beperkt.

Baroeg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo stopt er een bus voor de deur, een tram op de hoek en het treinstation (Station Rotterdam Lombardijen) is op loopafstand.

Trein
Vanaf Station Rotterdam Lombardijen is het zo’n dertien minuten lopen naar Baroeg (uitgang in het station: Lombardijen-zijde). Eventueel kan er ook een bus gepakt worden vanaf Station Lombardijen (uitgang in het station: Maasstad-zijde) of er kan een OV-fiets gehuurd worden.

Metro
Vanaf Station Rotterdam Centraal kun je ook de metro (D (richting De Akkers), E (richting Slinge)) pakken naar Zuidplein of Slinge. Vanaf daar kun je verder met de bus. Vanaf metrostation Maashaven kun je verder met tram 2 richting Keizerswaard. Uitstappen bij halte Molenvliet.

Bus
Vanaf Zuidplein kun je deze bussen nemen naar Baroeg:
Bus 70 richting Keizerswaard
Bus 84 richting Barendrecht
Bus 142 richting Slikkerveer
Bus 143 richting Ridderkerk
Bus 144 richting Ridderkerk
Bus 187 richting Nieuw-Reijerwaard

Vanaf Slinge kun je bus 70 nemen (richting Keizerswaard).

Voor alle haltes geldt: uitstappen bij bushalte Spinozaweg, behalve bij bus 84 (uitstappen bij halte Van de Woestijnestraat. Vanaf daar is het vier minuten lopen naar Baroeg.

Tram
Om de hoek van de Spinozaweg zit Tramhalte Molenvliet. Deze halte is bereikbaar met tram 2 en 20.
Vanaf  Maashaven kun je tram 2 nemen richting Keizerswaard. Uitstappen bij halte Molenvliet.

Op dertien minuten loopafstand van Baroeg vind je tramhalte Paasweide waar tram 25 gaat.

Kijk voor actuele tijden op reisplanners zoals www.ns.nl, www.9292.nl of www.ret.nl.

Parkeren
Kom je toch met de auto? Vanaf 1 september 2024 geldt er betaald parkeren in de wijken rondom de Spinozaweg. Voor die tijd is het nog gratis. Meer info vind je hier. Liever met de taxi? Dat kan natuurlijk ook, zie hier. Bij de entree van Baroeg kun je ook altijd vragen of iemand een taxi voor je belt. Informatie over plekken om als mindervalide te parkeren is hier te vinden.