Carla Leurs

“Ik ben Carla Leurs, subsidie- en fondsenwerver en evenementenorganisator. Ik zat in het bestuur van Baroeg en van BOA tussen 2014 en 2018. Ik woon in Spangen. Tussen 2002 en 2006 was ik directeur van Metropolisfestival. Destijds werd mij gevraagd door de toenmalige directeur van Baroeg of ik een begroting op kon stellen voor Baroeg Open Air. Zo geschiedde en dat werd dus de eerste editie van BOA.

Ik houd van muziek, ik ben een muzikale alleseter. Mijn vader werkte vroeger bij een platenmaatschappij, dus ik kreeg de muziek met de paplepel ingegoten. Ik houd van harde gitaren en van fijne liedjes, van dubstep, van klassieke muziek, van oude muziek en nieuwe muziek.

Ik kom niet vaak in Baroeg, maar draag het een heel warm hart toe. Het is een podium dat uniek is in zijn soort. Toen Erik begon met de Vrienden van Baroeg zat ik nog in het bestuur en was ik sceptisch. Meestal kosten dit soort initiatieven veel tijd en leveren weinig op. Maar het tegendeel heeft zich inmiddels bewezen.

Ik ben Vriend van Baroeg vanaf het begin en zal dat ook blijven. Ik kom wel eens op een borrel, maar niet vaak. Ik ken niet zoveel mensen bij Baroeg en heb er ook niet echt een geschiedenis. Maar de vriendenclub blijkt een steady en waardevol iets en dat steun ik van harte.

Ik heb gedacht wat ik met een afspeellijst zou doen, want die zal hier behoorlijk uit de toon vallen. Ik heb er een combinatie van gemaakt van bands die ik live gezien heb en die een grote indruk hebben gemaakt en liedjes die ik op de een of andere manier leuk, mooi of ontroerend vindt. Het is een eclectisch geheel, maar zo is mijn smaak.”

Maak het verschil en word lid van Vrienden Van Baroeg! Lees hier onder meer over de verschillende vriendenpakketten en de bijbehorende kortingen. Heb je nog vragen? Dan kun je e-mailen naar: [email protected].