• vr 21 feb
  • Saturnalia Temple + Wolvennest + Dread Sovereign
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
19:00
€ 17,00
€ 18,00
Genres:
doom / stoner, metal

Wat een geweldige package hebben we weer voor jullie binnen weten te trekken. En het is nog een exclusieve Nederlandse show ook. Het Zweedse Saturnalia Temple mag geen onbekende naam meer zijn. Dit trio grossiert in loodzware psychedelische doomrock escapades. De band omschrijft hun muziek zelf als “crushingly hard electric blues” en daar is niets van gelogen. En de dag voor dit optreden ziet het nieuwste album “Gravity” het licht. 

Wolvennest past hier perfect bij. Dit Belgische gezelschap mengt psychedelische black metal met ambient soundscapes waardoor hun shows als ritueel ervaren kunnen worden. Gooi er wat Krautrock en film soundtracks doorheen en je hebt de poppen aan het dansen. 

Het plaatje wordt compleet met het muzikale uitstapje van Primordial zanger Nemtheanga. Met zijn band Dread Sovereign overdondert hij zijn publiek met een vette portie onvervalste doom. Hij wordt hierin bijgestaan door drummer Johnny King van Conan en gitarist Bones die regelmatig de show steelt met zijn onnavolgbare moves op het podium.