Sharon Pheijffer

Lang gewacht. Toch geschreven. Alweer een jaar voorbij. Met alle Baroeg avonturen die we samen beleven.

Op 1 april was het een dubbel feestje voor mij (releaseparty Mascolori, Vrienden van Baroeg kroegentocht én mijn Baroeg ‘verjaardag’), want toen was precies een jaar geleden dat ik ben begonnen ben als vrijwilliger/Baroegiaan.

Ik heb vanaf die dag bijna iedere week een dienst gedraaid met waanzinnige optredens van o.a. Burning Witches tot Heidevolk en nog zoveel meer. Ik ben ook in de tussentijd Vriend van Baroeg geworden en ik ben bij bijna elke yogales aanwezig geweest die twee keer per maand wordt georganiseerd in Baroeg voor de vrijwilligers en vrienden. Verder ben ik onlangs voor het eerst meegegaan met de Vrienden van Baroeg kroegentocht, wat ontzettend leuk was!

In een jaar tijd heb ik in en rondom Baroeg echt super veel gelachen en veel avonturen meegemaakt, zoals in juni het NK poppodia; met alle metalheads het voetbalveld op. De gigantische opening van de mini Baroeg in Miniworld,  geholpen met opbouwen van BOA en natuurlijk BOA zelf. En ook nog een laatste dag afbouw. De vrijwilligersdag mag ik ook niet te vergeten te noemen; de hele dag zombies knallen. De laatste weken heb ik ook ervaren hoe het is om als bezoeker naar de Baroeg te gaan. Tot slot heb ik samen met voetbal/rustbank maatje Isaak-Mathias een Rotterdam Rocks/Baroeg tattoo laten zetten, dus alles voor Baroeg! Word ook Vriend!”