Seth Abrikoos

“Seth Abrikoos hier!

Na veel leuke film en fotografie voor Baroeg TV en avonturen met Barrie de Clown en Deef als extern vrijwilliger, ben ik nu sinds januari 2022 vaste vrijwilliger bij Baroeg.

Muziek en fotografie het grootste deel van mijn leven. Zo werk ik mee aan diverse muzikale projecten en bands op fotografie, PR, management, marketing en social gebied gebied zoals Magic O Metal, Den Haag Leeft, Rotterdam Leeft, The Frontiers en beheer(de) ik de socials voor o.a. Inferum (death metal), Phlebotomized (avant-garde death-doom), Anger Machine (thrash metal), Cruish-Nir/ Lord of Shadows (doommetal), Yussif Barakat (wereldmuziek, klassiek) en Miguel Sucasas (jazz).

Qua fotografie houd ik mij veelal bezig met portret, band, concertfotografie en behind the scenes reportages. Baroeg geeft mij ontzettend veel mogelijkheden om mijn fotografie en film technieken te verbeteren en nieuwe te leren. Daarnaast is Baroeg gewoon de gezelligste concertzaal in Nederland, geen discussie mogelijk.

Mijn favoriete genres zijn thrash, death en doom metal (Dutch Doom Days is een aanrader!) en een combi van deze. Een korte playlist samenstellen is dan ook niet zo eenvoudig voor mij… In de playlist vind je onder andere bands zoals Façade, Phlebotomized, Anger Machine, maar ook Satriani, Carnifex, Bootyard Bandits, en doordat ik zelf klassieke viool en piano speel ook nog een nummertje van Therion en Epica.

Zie je mij een keer rondlopen met mijn camera’s en wil je graag een kiekje van jezelf in Baroeg? Voel je vrij om het te vragen, dan maak ik er gratis een voor je met alle liefde.
Nieuwsgierig naar de foto’s en de projectjes? Die zijn te vinden via: https://www.linktr.ee/sethabrikoos.

Ben jij nog geen vrijwilliger? Meld je dan snel aan. Bij vragen kan je altijd Baroeg of mij een berichtje sturen, want wij willen je er graag bij hebben!”