Rocqmer Von

“Ik ben begonnen in 2016 als barmedewerker. Daarvoor kwam ik er wel eens, maar niet vaak. Nèt te ver weg en vrienden die een andere (wan)smaak hebben op muziekgebied. Daarom leek mij het juist mooi om vrijwilligerswerk te gaan doen bij Baroeg: ik zou er vaker naartoe gaan en mensen ontmoeten die dezelfde muzieksmaak hebben. Want een ding is wel; Muziek is inmiddels 51 jaar een rode draad in mijn leven. Dan met name de hardcore en punk waarmee ik ben opgegroeid als de stoner, heavy psych, waar ik nu veel naar luister.

Na een tijd werd ik gevraagd of ik deel wilde nemen aan het Medewerkers Management Team (MMT) van Baroeg. Uiteraard! Dat hoefde mij geen twee keer gevraagd te worden. Vanuit het MMT ben ik deels verantwoordelijk voor de ‘bar’ en ben ik de eerste die je officieel ontmoet als je vrijwilliger wilt worden. Daarvan hebben we er trouwens nooit genoeg van. Klik hier om te lezen hoe je vrijwilliger kan worden. Naast mijn werkzaamheden voor Baroeg ben ik als hondengedragsdeskundige betrokken bij stichting Podencoworld en schrijf ik recensies voor Zware Metalen.

Mijn top 10 verandert vaker en sneller dan dat ik mijn ondergoed ververs, maar bij deze een overzicht van bands, nummers die een belangrijke rol in mijn leven hebben gespeeld. Sterker: Ze doen het nog steeds, die belangrijke rol spelen dan. Bij het opstellen van deze top 10 was mijn stemming ontspannen.”