Nova_grunten

“Mijn naam is Nova Huijben en ik ben elf jaar oud. Jullie kennen me misschien als Nova_grunten.

Toen ik negen jaar oud was heb ik de zangstijl ontdekt door een Arch Enemy liedje wat mijn vader draaide. Ik ging toen op zoek naar een zang coach en ben vrij snel daarna door Fremantle gevraagd voor het programma Game of Talents van VTM en RTL4.

Dit was een programma waarin kandidaten mijn talent moesten raden. Ik zong/grunte daar ‘The Eagle Flies Alone’ van Arch enemy. Na mijn optreden kreeg ik een tof filmpje van Alissa White-Gluz om me te bedanken.

Sinds april 2020 krijg ik grunt les van Monica Janssen (Downcast Collision en X-Tinxion).

Eind 2021 heeft Omroep Brabant een filmpje van mij en Monica gemaakt over grunten en die is opgepikt door het Jeugdjournaal en verschillende radio en tv zenders. Daarna ben ik met mijn grunt talent veel op de tv en radio geweest. En schreven verschillende kranten over mijn talent.

Ook ben ik samen met Monica te horen op een heftige thrasher van Magic-O-Metal ( een project van Sander Gommans, Menno Kappe en Scott Wenmakers) genaamd Loud and Proud (Children of Hope). Het tweede nummer waarop ik een stukje mag grunten is al in de maak.

Baroeg vroeg me voor hun tv kanaal op YouTube en daar heb ik samen met mijn zangcoach Monica mogen vertellen over grunten. Het was mijn eerste keer in Baroeg en ik voelde me gelijk thuis.

Ik ben trots dat ik gevraagd ben om ambassadeur van Baroeg te zijn en helemaal omdat ik de jongste ambassadeur van deze toffe concertzaal ben.

Doe wat je gelukkig maakt en laat je door niemand bepalen.

Just be yourself!

Groeten Nova”

Maak het verschil en word lid van Vrienden Van Baroeg! Lees hier onder meer over de verschillende vriendenpakketten en de bijbehorende kortingen. Heb je nog vragen? Dan kun je e-mailen naar: [email protected].