Monique van den Ouden

Lieve vrienden,

Ik ben Monique van den Ouden en ik heb de eer om nu wat over mijzelf te vertellen. In het dagelijks leven ben ik filiaalmanager bij Scapino in Spijkenisse en woonachtig in Schiedam.

Ik kom eigenlijk pas sinds april 2019 in Baroeg. Een vriend nodigde me uit om te komen kijken naar een optreden met zijn band (Kurb Saatus). Dat was ergens in april 2019. Ik werd meteen voorgesteld aan een aantal mensen en had het supergezellig met iedereen. Daaruit ontstonden geweldige vriendschappen en dat werden vrienden voor het leven, zo blijkt nu. Het voelde zo goed dat ik wist dat ik hier veel vaker zou gaan komen en meteen besloot om mijn steentje bij te dragen en Vriend van Baroeg te worden.
Daarnaast werd ik vorig jaar vrijwilliger op BOA en kon je mij dit jaar ook weer vinden als vrijwilliger in de Vrienden van Baroeg lounge. Door mijn enthousiasme heb ik ook mij zoon Alec,  zijn vriend Mathijs, mijn vriend Sven en zijn zoon Eska aangestoken en inmiddels zijn zij natuurlijk ook Vriend van Baroeg èn allen vrijwilliger op BOA!

Voordat ik in Baroeg kwam was ik eigenlijk niet eens een echte metalchick. Ik hield eigenlijk alleen van Nightwish en daarna kwam er een hele tijd niks, misschien af en toe eens een nummertje van Volbeat, 5FDP, Iron Maiden en Metallica, maar daar hield het dan wel mee op. In de afgelopen jaren is dat dankzij Baroeg en invloeden van vrienden behoorlijk veranderd, zie playlist.

Verder is Baroeg voor mij veel meer dan alleen maar een podium voor harde, alternatieve muziek.
Zo word ik erg blij van:
– De yogalessen die één keer in de twee weken worden gegeven en was ik aangenaam verrast dat mijn vriend het na de eerste keer ook leuk bleek te vinden! Wij genieten er dus samen enorm van. Het is een echte aanrader, even een momentje en quality time voor jezelf, je geest en je body en daarbij ook gezelligheid met andere VvB/vrijwilligers en ook na afloop nog even bijkomen onder het genot van een kopje koffie of thee
– De online gelukssessies van Maureen, heerlijk om daar met andere Baroegianen mee over van gedachten te wisselen. Je leert er altijd wat van, wat ook weer bruikbaar is op je (vrijwilligers) werk en in je privé leven
– De kroegentocht, altijd weer leuk om nieuwe kroegen te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen
– De spelletjesmiddag, heerlijk om elkaar eens op een andere manier te leren kennen met relaxt een spelletje doen of juist hoogst geconcentreerd omdat je persé wil winnen, maar ook gieren van de lach met z’n allen.
– De VvB borrel, die feestjes wil je echt niet missen! Heel de avond uit je dak gaan met de rockende meezingers van Robert Soeterboek en de mooie meneren of zelf het podium op met de Live Rock Karaoke Band!
– Het discgolfen, waarbij ik niet eens meedoe, maar het kijken, erbij zijn en socializen met andere Baroegianen is altijd weer een feestje!

Dan natuurlijk hier ook nog mijn playlist, muziek/bands waarin ik me helemaal in kan verliezen 😍. De genres waar ik het meest van hou zijn symphonische metal, gothic metal, melodic death metal, melodic viking metal, trash/speed metal en groovemetal.

Lieve allemaal, een dikke knuffel van Mo en tot gauw in Baroeg 🤘🏻🖤😘

Maak het verschil en word lid van Vrienden Van Baroeg! Lees hier onder meer over de verschillende vriendenpakketten en de bijbehorende kortingen. Heb je nog vragen? Dan kun je e-mailen naar: [email protected].