Maroeshka Karsters

“Hallootjes iedereen,

Maroeshka, aangenaam!

Ik ben nu twee jaar werkzaam bij Baroeg. Hoe het allemaal begon: Baroeg vrijwilliger Manuela – werkzaam bij restaurant Coco – kwam in 2019 met het voorstel om mee te helpen bij Baroen Open Air. Aangezien ik om de hoek woon had ik daar veel zin in. “Mag mijn zoon ook mee helpen?”, vroeg ik. Het antwoord was positief, waar mijn zoon Everlast erg blij mee was.

Na BOA proefde het naar meer en koken voor bandleden en crew leek mij super leuk om te doen. Ook mijn zoon zag het zitten. Hij is degene die het meest kookt hier in huis.  Na een gesprek Leon, Remco (en zijn toffe hond) begon het allemaal voor mij. Koken is altijd leuk als je hoort dat je een banaan extra moet halen voor onze Lucky?
Samen koken met mijn zoon is het leukste. Het voelt als thuis (inclusief scheldpartijen?) en onze kookkunsten worden (tot nu toe) altijd gewaardeerd.

Verder bak ik al elf jaar taarten voor klanten onder de noemer Poeties Pastery. Ik kan met trots zeggen dat daar ook veel Baroeg leden bij zitten. Dus bij deze peoples… please eat my cake! ?

Hierbij mijn playlist. Mijn playlist is denk ik de meest relaxte onder de Baroegianen:”