Marco van Os

“Hoi Marco hier.

Als metalhead geboren en opgevoed in de Blokhut. “Volwassen” geworden in de Baroeg. Voor de meeste vrienden ben ik degene die met zijn camera iedereen van hun beste kant laat zien ( mocht die kant aanwezig zijn ).

Al ruim 4 jaar onderdeel van het vriendenteam, waar ik het heerlijk vind om creatieve ideeën te bedenken om jullie te entertainen en om nieuwe leden te werven. Dat doet me dan ook veel plezier. Daarnaast kan ik onder de vrienden mijn andere passie flink loslaten, zoals je al verwacht: fotograferen. Tijdens evenementen onder de vrienden zal je mij met mijn camera zien op de plek waar ik de meest mooie, bijzondere, schaamteloze momenten probeer vast te leggen; waarvan je de meeste kan terug vinden hier op de site. Ik mag met trots zeggen dat ik, mede hierdoor, gevraagd ben om als vrijwilliger concertfotografie te doen in de Baroeg. Een mooie uitdaging die ik niet uit de weg ga.

Wat betekent “Vriend van Baroeg” voor mij? Voor mij is het connectiviteit; zodra je binnen stapt voel je de warmte. Die gemeende handdruk, die knuffel, of die glimlach die je welkom heet, waar muziek verbind en je onder verhalen nieuwe vrienden maakt, daar waar je bij het zien van het shirt je een glimlach krijgt en een connectie gauw gemaakt is. En met al het moois wat we samen doen onder de vrienden, kan ik maar een ding toevoegen: “If you wanna be a friend, you better be a friend with benefits”. Dat extra shirt en leuke evenementen zijn mooi meegenomen als vriend.

Mocht je me niet vinden in de Baroeg, dan is er een grote kans dat ik samen met mijn vriendin met onze “homemade” camper ergens aan het toeren ben in Europa en lekker aan het genieten ben van al het moois dat deze wereld te bieden heeft. Hierbij even mijn Spotify lijst om jullie een indruk te geven van mijn muzieksmaak. Ik zeg koptelefoon op en genieten. En mocht je me tegenkomen, kom gerust een praatje maken en ik zie je daar.”

Maak het verschil en word lid van Vrienden Van Baroeg! Lees hier onder meer over de verschillende vriendenpakketten en de bijbehorende kortingen. Heb je nog vragen? Dan kun je e-mailen naar: vrienden@baroeg.nl.