Kitty den Haan

“Hallo, ik ben Kitty. Ik was net een half jaar vrijwilligster bij Baroeg toen de corona uitbrak, dus ik moet er weer helemaal inkomen, maar ik begreep dat zelfs oudgedienden dit nog hebben.

Mijn man Fred heeft Baroeg gebouwd zien worden, want hij woonde er tegenover. Hij heeft daar toen veel vrijwilligerswerk gedaan en wij hebben samen in Baroeg geoefend met een new wave/punk band.

Ik ben in 1988 naar Friesland verhuisd en ben een aardig aantal jaren vrijwilligster geweest bij het Bolwerk. In 2009 troffen Fred en ik elkaar weer en de vonk sloeg over, waardoor ik in 2013 mijn hart hebt gevolgd naar Rotterdam. Toen wij in 2019 van het centrum naar Zuid verhuisden namen de vrijwilligerskriebels weer toe en heb ik mij direct na BOA aangemeld als vrijwilliger. Het voelde als een warm bad en een feest van herkenning. Wat een leuke en lieve mensen allemaal. Ik vind het fijn om te helpen en ik word zelf heel erg blij als andere mensen het naar hun zin hebben en een mooi feestje kunnen bouwen.

Ik hou werkelijk van heel uiteenlopende muziek, dus ik zal proberen een selectie te maken uit mijn allegaartje (wat me vreselijk zwaar zal vallen, want als je al zolang op deze aardkloot mee loopt en al door zoveel stijlen muziek bent gegroeid, kun je bijna niet kiezen).”