Ed Warbie

Mijn naam is Ed Warbie, geboren en getogen Rotterdammer en al zeker 35 jaar muzikaal actief als drummer bij o.a. Gorefest, Hail Of Bullets, Ayreon, Star One, The Gentle Storm en recentelijk Anneke van Giersbergen’s VUUR. Daarnaast heb ik enkele jaren als gitarist/zanger de doomband The 11th Hour aangevoerd waarin ook mede-ambassadeur Pim Blankenstein te vinden was.

Metalhead in hart en nieren

Net zo lang als ik drum ben ik ook al metalhead in hart en nieren, dat is een liefde die nooit meer voorbij zal gaan. Als zodanig kom ik inmiddels langer in Baroeg dan ik me kan herinneren, en heb er talloze keren opgetreden met verschillende bands.

De sfeer is er ook altijd goed, het personeel vriendelijk,
de muziek hard, wat wil je nog meer?

Vanzelfsprekend wil ik Baroeg dan ook graag als ambassadeur vertegenwoordigen. Het is zo’n beetje de enige plek in de wijde omgeving waar je van live metal kunt genieten en ondanks het bescheiden formaat van de zaal staan er regelmatig grote namen geprogrammeerd.

De sfeer is er ook altijd goed, het personeel vriendelijk, de muziek hard, wat wil je nog meer? Word dus ook vriend van Baroeg zodat ze hun best kunnen blijven doen om het ons metalheads naar de zin te maken!

Maak het verschil en word lid van Vrienden Van Baroeg! Lees hier onder meer over de verschillende vriendenpakketten en de bijbehorende kortingen. Heb je nog vragen? Dan kun je e-mailen naar: [email protected].