Anita Huizer

“Ik ben Anita en sinds 2014 vrijwilliger bij Baroeg. Begonnen in de keuken als kok en in datzelfde jaar ook lid geworden van het MMT (Medewerkers Management Team) voor het keukenteam. Daarnaast sprong ik ook regelmatig bij in de entree en waar verder nodig was.

Sinds 2015 ben ik ook coördinator Baroeg Open Air catering, in de week voor BOA kun je mij samen met een tof team vinden in de Baroeg keuken.

In 2015 werd ik gevraagd als assistent productieleider voor Baroeg Open Air, dit was zo’n ontzettend leuke ervaring dus toen ik in januari 2016 gevraagd werd om het productieleider team te komen versterken, ik meteen ja zei.

Elke productie staat garant voor een gezonde adrenaline kick, nieuwe uitdagingen, samen werken met een tof team, de bands en hun crew, bekende en onbekende bezoekers ontvangen maar vooral voor veel positieve energie, wat naast mijn drukke job als Office- en HR-manager van zeven internationale kantoren een heerlijke uitlaatklep is.

Mijn favo producties om te werken zijn punk en psychobilly, die staan garant voor georganiseerde Chaos en bloedneuzen, van deze dynamiek gaat mijn hart altijd sneller kloppen, I love it!

Eumhh nu even over mijn playlist, tja wat kan ik daarover zeggen? Volgens mijn lief is de lijst zoals hij mij altijd als persoon omschrijft; Niet te begrijpen maar wel lekker.”