RIVM regels + CoronaCheck

Vanaf 26 juni 2021 zijn we weer open voor bezoekers, met aangepaste regels. We zijn uiteraard wel afhankelijk van de overheidsmaatregelen. Volgens de huidige voorwaarden kunnen we de basisregels van het RIVM loslaten. Dit houdt in dat er geen 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden (lees: er mag gemosht worden!) en er hoeven geen mondkapjes gedragen te worden. Als bezoeker moet je dan wel aan een van de volgende voorwaarden voldoen:

  1. Je bent volledig gevaccineerd (één Janssen vaccin of twee vaccinaties van een ander merk) 
  2. Je hebt bewijs van herstel van Covid-19 doordat je in het afgelopen half jaar positief getest ben én één vaccinatie hebt gehad 
  1. Je hebt je (GRATIS) laten testen bij een door de overheid aangewezen testlocatie. Deze test doe je 40 uur voorafgaand van van het event en vraag je aan via www.testenvoortoegang.org

Als je aan één van de drie bovenstaande stappen voldoet is het belangrijk om de CoronaCheck-app te downloaden in de App Store of Playstore. Hierin kun je jouw vaccinaties of negatieve test omzetten in een QR-code. Deze QR-code is persoonsgebonden en geeft jou toegang tot ons event. Kun je geen geldige QR-code tonen, dan word je de toegang tot het event ontzegd. Dit om de veiligheid van de bezoekers te kunnen garanderen.

Belangrijk: neem naast de QR-code in je CoronaCheck-app en je toegangsticket ook een geldig legitimatiebewijs mee.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van de Rijskoverheid of lees de veelgestelde vragen over de CoronaCheck-app op deze site.