Baroeg On Tour @Rotown: Popronde Rotterdam: State Power + 32elephants + Man As Plague

Voorstellingen

november 9, 2024
19:00
Rotown
Rotterdam
Gratis

Op zaterdag 9 november vindt het spektakel Popronde Rotterdam weer plaats in hartje Rotterdam. De gehele dag zijn er live optredens te zien in de stad, die ook nog eens gratis toegankelijk zijn. Baroeg host dit jaar voor het eerst een podium tijdens Popronde Rotterdam, en wel in Rotown!

State Power

Meet Holland’s latest outpouring of fury: State Power. A relentlessly loud and senselessly fast hardcore punk band and a manifestation of pure love in its most aggressive form. This 5-piece is about to throw a grand unifying tantrum and you’re all invited…

32elephants

Goudeerlijke en snoeiharde emo; dat is wat 32elephants speelt. Zonnige riffs op een druilerige dag die doen denken aan plekken die je je vaag herinnert maar niet kunt loslaten. Maar evengoed is het gewoon een lekker potje emo met voldoende originaliteit om niet afgezaagd te zijn en voldoende kennis van de classics om ook te weten waar ze vandaan komen.

Man As Plague

Man as Plague is een no-nonsense metal machine die alles verplettert in zijn baan, met een mix van death, groove en core die gebracht wordt met de energie van een kerncentrale. Beukende riffs, dikke grooves en een enorme muur van geluid. Live energie is waar het om draait. Sloopkogel style.

Locatie:
Rotown
Nieuwe Binnenweg 19
3014 GB Rotterdam

Het tijdschema wordt in de week van het evenement bekend gemaakt.