• za 25 mei
  • Submit Fest
Deur Open:
14:00
Genres:
metal

Submit Fest is het indoor festival met de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem. Na twee succesvolle edities in 2017 en 2018, waarbij o.a. The Charm The Fury, Deadly Circus Fire, Exist Immortal, Carcer City, Kadinja, Ghost Iris, Copia, Death Remains, Hibakusha en The Evolutionist te zien waren, keert Submit Fest in 2019 weer terug. 

Time, The Valuator (DE)
Het uit Duitsland afkomstige Time, The Valuator maakte het afgelopen jaar indruk met hun debuutalbum ‘How Fleeting, How Fragile’. Het album werd lovend ontvangen en nummers als “How Fleeting”, “In Control” en “Starseeker lieten een sterke sound horen, waarmee Time, The Valuator zich wist neer te zetten als één van de sterkste opkomers in de melodic metal scene. Muzikaal brengt de band een mix van verschillende stijlen, waarbij atmosferische, catchy en heavy elementen samen komen om zo een eigen sound te creëren. Na indruk te hebben gemaakt met optredens op o.a. Euroblast is in 2019 aan Submit Fest om omver geblazen te worden door Time, The Valuator!   

RXPTRS (UK)
Bereid je voor om flink wakker geschud te worden door RXPTRS. De uit de UK afkomstige alternatieve rockband combineert rock, punk, metal en hardcore elementen om een sound te creëren die woest, spannend en origineel is. Met een debuut EP op komst, heeft RXPTRS live inmiddels al een sterke reputatie opgebouwd. De band staat inmiddels bekend om hun rauwe en energieke shows en we kunnen dan ook niet wachten om ze op Submit Fest 2019 te zien. Mis je kans niet om RXPTRS in de setting van Baroeg te zien en laat je omver blazen door deze energieke band!