Melanie van Bergen

“Ik ben dus Melanie en sinds 2011 vrijwilliger in Baroeg Rotterdam. Begonnen in de keuken en bar en jaartje later begonnen als 1 van de 5 productieleiders.

Alle jaren trouwe bezoekster in Baroeg, eerste concert was Samael september 1991. Veel leuke en exclusieve bands in al die jaren voorbij zien komen. En blijft een geweldige plek om te komen zowel als bezoeker als vrijwilliger.

In juni 2019 mocht ik van Baroeg een benefietavond organiseren om zo geld in te zamelen voor de behandeling van mijn lipoedeem. Dit is (kort uitgelegd) een aandoening waarbij (pijnlijk)vetweefsel ongelijkmatig verdeeld is over het lichaam. En bij mij uit zich dat op benen/billen en buik. Het is een pijnlijke aandoening die er zelfs voor kan zorgen dat je uiteindelijk helemaal niet meer kan lopen. Met deze nieuwe behandeling kan de pijn verminderen. Het helemaal laten verdwijnen d.m.v. liposuctie is helaas niet te betalen (€20.000). Vandaar dat ik de nieuwe behandeling wil proberen, en deze wordt uiteraard ook niet vergoed. Ik had voor de benefietavond 3 top bands weten te strikken namelijk: Grafjammer, Soul Grip en mijn Griekse helden VARATHRON.”