Lisa Boin

“Sinds zeven jaar ben ik werkzaam bij Baroeg. Ooit begonnen bij de entree als zestienjarig verlegen meisje die net van de middelbare school af kwam. Nadat ik wat langer bij Baroeg werkte ben ik uit mijn schulp gekomen en steeds meer onwijs leuke mensen gaan leren kennen: de bezoekers van Baroeg maar ook mijn lieve collega’s. Tegenwoordig ben ik niet meer het verlegen meisje van toen. Door Baroeg ben ik me gaan thuis voelen in de metal wereld en ik hoorde eindelijk ergens bij.
Vanuit de entree ben ik ook de keuken ingegaan, waar ik maaltijden kook voor bands en personeel. Ik vond het werk in Baroeg zo leuk dat ik uiteindelijk in het Medewerkers Management Team (MMT) ben gekomen, zodat ik meer voor Baroeg kon betekenen. Het leukste hieraan vind ik het inwerken en begeleiden van nieuwe collega’s en het helpen organiseren van vrijwilligers uitjes.
Naast mijn werk bij Baroeg ben ik Makeup Artist (volg me op Instagram @emeraldeyes_makeup). Dus als je een leuk makeuppie wil voor bijvoorbeeld je band fotoshoot, I got you! ?
Ik ben er super trots op dat ik deel uit maak van de Baroeg familie en ik weet zeker dat ik er de volgende zeven jaar nog steeds rond loop!”