• 27/04/2017
  • Koningsdag festival
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
14:00
-
Gratis
Genres:
rock / alternative, heavy / power


Koningsdag is voor velen helemaal geen feestdag. Mensenhordes slenterend langs kraampjes met troep. Matige dertien-in-een-dozijn bandjes op trailers, die je trommelvliezen tergen. We kunnen wel doorgaan met zaniken, maar Baroeg heeft de perfecte oplossing om Koningsdag 2017 op gepaste wijze in te vullen. Een heus festival!
We hebben daarvoor een aantal geweldige bands geselecteerd zoals:

United Voices Of Rock; een initiatief van Robert Soeterboek die we kennen van bands als Highway Chile en Wicked Sensation. Samen met Leon Goewie (Vengeance), Stan Verbraak (Helloïse, Highway Chile) en Jay van Feggelen (Bodine) spelen deze vier topzangers repertoire van hun huidige en voormalige bands. Daarbij worden zij ondersteund door de geweldige band Rebelstar.

De Daily Noise Club uit het Bulgaarse Sofia. Een vette rockband die met veel passie en energie hun songs op je afvuurt. Zij bestaan al sinds 1998 en hebben in hun thuisland met de groten der aarde het podium gedeeld.

Het Rotterdamse Mxrcxl is geen onbekende van Baroeg. Dit viertal heeft al eerder laten horen dat zij in zake alternatieve metal tot de top horen. Het debuutalbum ‘In Alarm’ kon rekenen op goede reacties. Wij kijken uit naar een hernieuwde kennismaking.

Met Razorblade Messiah hebben we een Rotterdamse act met een hardere sound binnengehaald. Vooral beïnvloed door jaren '80 thrash metal maar ook klassieke heavy en power metal hoor je in hun songs terug.

G.O.D. komt uit het Haagsche en zij zijn de perfecte act om deze feestelijke dag een flinke slinger te geven. Knallende speedrock in het straatje van Motörhead en Zeke.

Timetable:
15.00-15.45 G.O.D. (NL speedrock)
16.15-17.00 Razorblade Messiah (NL hardrock / thrash / heavy metal)
18.30-19.15 Mxrcxl (NL alternative metal / post-rock)
19.45-20.30 Daily Noise Club (BG heavy rock / rock ‘n roll)
21.00-23.00 United Voices Of Rock (NL hardrock / heavy metal)