• za 25 jul
  • Tales From The Punx: Tukatukas + Malad
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
14:00
€ 17,00
€ 18,00
Genres:
punk / psychobilly

Het eerste lustrum van Tales From The Punx vieren we hartje zomer met zeven spijkerharde bands, van lokale aanjagers tot buitenlandse headliners. Mocht het je te heet onder de voeten worden, buiten staat weer een punkpicknickbankenterras en daar zit de sfeer er telkens net zo goed in. Bij Tales From The Punx zit je sowieso geramd.

Vorig jaar speelde Disturbance op het Afrikaanse eiland La Réunion (dat de Fransen ooit hebben gejat). Daar liepen ze Tukatukas tegen het lijf, wat zo’n gave band bleek te zijn dat ze subiet een uitnodiging voor Tales From The Punx kregen. En terecht, want hun potpourripunk is heerlijk lijp zonder dat het een zootje wordt. Nou ja, behalve in de zaal dan.

Malad mag dan een nieuwe band zijn, de bekende koppen in de bezetting zijn afkomstig uit onder meer Discipline, The Obnoxious, SubRockers, I-Reject en Suicidal Taxi. Zanger Jordy is een graag geziene scenepik en heeft een lekker lompe strot die goed tiert op de hardcore punkrock & roll. Ook geschikt voor elke malle Adje met een matje.