• za 04 apr
  • Harlequin Fest: King Hiss + Grenadeers
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
15:00
€ 17,00
€ 18,00
Genres:
Line up:
King Hiss
Grenadeers
De vierde editie van dit indoor Rock festival keert terug! We selecteren de meest veelbelovende acts van het moment uit de Benelux en zetten de rock/metal scene op de kaart.
Op eerdere edities kon je naast Kid Harlequin o.a. Fleddy Melculy, Raketkanon, Navarone, Ten Times a Mllion, Black Mirrors, Golden Caves & Life's Electric zien.
Getipt door Music Maker, 3voor12 Rotterdam & Never Mind The Hype.
"Harlequin Fest heeft een scherp oog voor de hardere genre's".
"Derde Harlequin Fest gooit hoge ogen".

"Een jaarlijks festijn uit de koker van Kid Harlequin en georganiseerd door en voor de lokale scene. Zeg maar de fijnere buitenbeentjes van de Lage Landen."

1 november brachten ze hun derde album 'Earthquaker' uit, een perfect moment om de Belgische rockers van King Hiss uit te nodigen! Een mix van melodische metal, hard rock & stoner bracht ze al supports van Epica, Fleddy Melculy & STAKE en festivals als Graspop. Een koning van riffs gezegend met een ijzersterke stem en met bijtgrage tanden, die ze nu graag in ons landje komen zetten.

”De liefdesbaby van Robert Fripp en Josh Homme, spelend in een lege prullenbak ergens in een verlaten steeg in downtown Sin City.” aldus Grenadeers. Met hun melodische maar toch ook ruige rock vol sterke hooks wisten ze al Alain Johannes (QOTSA/Them Crooked Vultures) te overtuigen om hun 2 platen te mixen en pakten ze een aftershow van de Smashing Pumpkins. Ondertussen is er een EP, album & live album uit, tijd voor de NL rockliefhebber om deze band te ontdekken.