• 01/11/2018
  • Vader + Entombed A.D. + The Modern Age Slavery + Hellavista
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
18:00
€19,-
€20,-
Genres:
death / grind

Death metal legende Vader is een graag geziene gast in Baroeg. We zijn intussen de tel kwijt en waarschijnlijk zijn de vingers op 2 handen niet voldoende. De Polen horen nu eenmaal tot de top en dat zij steeds terugkomen is alleen maar geweldig te noemen. Ons hoor je niet klagen. Helemaal niet toen ze aankondigden dat tijdens deze tour de nadruk zal liggen op de eerste 3 albums ‘The Ultimate Incantation’ (1992), ‘De Profundis’ (1995) en ‘Black To The Blind’ (1997). Stuk voor stuk klassiekers die ze in hun geheel laten horen. 

Vader neemt het Zweedse Entombed A.D. mee. Zoals je waarschijnlijk weet is dit de incarnatie van de legendarische band rondom zanger van het eerste uur L.G. Petrov. Ook de overige 3 leden hebben een verleden in Entombed dus het is gerechtvaardigd dat ze met de toevoeging A.D. gewoon hun ding doen. Naast klassiekers uit het verleden, kan deze band ook putten uit flink wat eigen materiaal. Er zijn al 2 albums verschenen en het nieuwste album zal in Baroeg ook gepresenteerd worden.

Naast de twee headliners hebben we ook het Italiaanse The Modern Age Slavery in de aanbieding. Het vijftal heeft flink wat technische bagage en zet dat om in moderne death metal met een dikke knipoog naar deathcore. Denk aan een mix van Belphegor, Septicflesh en Job For A Cowboy.

De aftrap van de avond wordt gedaan door Hellavista (met toevoeging Asocial Club). Deze Oostenrijkse band bestaat uit ervaren muzikanten die sinds 2015 aan hun materiaal werken. In 2018 debuteren de heren met het album “Robolution” waarop ze erg fijne, groovende thrash metal laten horen.

Tijdschema
18.30-19.00 Hellavista (AT thrash / groove metal)
19.15-19.45 The Modern Age Slavery (IT death)
20.15-21.15 Entombed A.D. (SE death)
21.45-22.45 Vader (PL death)