• zo 08 dec
  • CANCELLED Comrades + As We Are + The Hearts Intent + to live among wolves @ V11
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
21.00 uur
€ 11,00
€ 12,00
Genres:
hardcore / metalcore

Helaas is dit optreden gecancelled. Kaartkopers hebben een e-mail van ons ontvangen m.b.t. de refund.

Comrades’ muziek staat bol van contrasten, met de bezwerende zang van bassist Laura McElroy tegenover de screams van de twee mannen in de band. Daarbij variëren de gitaarlijnen van Laura’s echtgenoot Joe van subtiele postrock tot avontuurlijke post-hardcore met de grootsheid van de Rocky Mountains uit hun thuisstaat Colorado. En het beste moet nog komen, getuige de titel van Comrades’ recente album ‘For We Are Not Yet, We Are Just Becoming’.

As We Are is een eenheid van hoop die hoop en eenheid uitdraagt. Dat gebeurt met positief gestemde songs die weerklank kunnen vinden bij fans van catchy bands als The Reveiving End Of Sirens. De shows van het Amerikaanse trio staan garant voor het opwekken van een collectief goed gevoel.

The Heart's Intent haakt aan vanuit Oost-Duitsland, maar elk bandlid heeft een andere nationaliteit. De hardcore-scene bracht ze tot elkaar en samen willen ze hun steentje bijdragen met een sterk verbond van melodie en hartstocht.

Het nest van to live among wolves bevindt zich in Zeeland, al waaieren ze inmiddels uit naar Rotterdam. Ook hun muzikale grenzen worden verlegd, want de laatste single ‘Poison’ is één brok eigentijdse hardcore. Een ding staat vast: deze band huilt niet met de wolven in het bos.