• 30/12/2018
  • Schirenc Plays Pungent Stench + Carnation + Theotoxin + Irdorath
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
15:00
€ 16,50
€ 17,50
Genres:
thrash, death / grind, black

Wat een mooie package zo vlak voor de jaarwisseling. Met Schirenc Plays Pungent Stench halen we een absolute topper in huis. De band rond voormalig Pungent Stench frontman Martin "El Cochino" Schirenc graaft in het verleden van de invloedrijke Oostenrijkse act. Dat houdt in dat je een flinke reeks klassiekers om de oren krijgt. Maar ook wat materiaal dat niet eerder live te horen was. Onlangs verscheen het album “Smut Kingdom” dat in 2007 opgenomen werd, maar tot op heden nooit werd uitgebracht. Ook de andere albums van Pungent Stench zijn allemaal opnieuw uitgebracht. Dat geeft aan dat de muziek nog steeds relevant is.

De Belgen van Carnation worden al een tijdje door de death metal kenners getipt als aanwinst voor de scene. Met hun old-school stijl maken ze dan ook indruk. Vandaag komen ze laten horen dat het debuut “Chapel of Abhorrence” ook in jouw collectie niet mag ontbreken.

Theotoxin komt net als Schirenc Plays Pungent Stench uit Wenen. Enkele leden hebben zelfs met Schirenc in de band Zombie Inc. gespeeld. Eigenlijk is het droppen van namen helemaal niet nodig. Theotoxin kan met hun imposante black/death metal prima op eigen benen staan.

Opener Irdorath is eveneens Oostenrijks. Misschien niet de meest bekende naam, hoewel de heren al vier albums op hun naam hebben staan. Toch raden wij je aan op tijd binnen te zijn, want de black/thrash van deze gasten is zeker het aanhoren waard.

Tijdschema
16.00-16.40 Irdorath (AT black / thrash)
17.00-17.40 Theotoxin (AT black / death)
18.00-18.45 Carnation (BE death)
19.15-20.15 Schirenc Plays Pungent Stench (AT death)