• 24/03/2016
  • Poison Idea + Gewoon Fucking Raggen + Angstgegner
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
19:00
€ 10,00
€ 12,00
Genres:
punk / psychobilly

Nadat de vorige show van deze band in Baroeg gecanceld was, zijn de Kings Of Punk weer terug! Het gaat hierbij natuurlijk om Poison Idea. Een hardcore punkband afkomstig uit Portland, Oregon. Al vanaf 1980 laat deze band vlammende hardcore punk horen die enerzijds te herleiden is naar Amerikaanse acts als Black Flag of The Germs. Maar aan de andere kant hebben Britse bands zoals Discharge een grote invloed op de muziek van Poision Idea gehad. Muziek en live optredens kunnen omschreven worden als energiek en furieus. Dit gaat geheid een spektakel worden dat je je nog lang zult herinneren!

Uiteraard moet jij als bezoeker wel goed opgewarmd worden voordat Poison Idea het podium op gaat. Baroeg heeft daarom twee geweldige Nederlandse hardcore punkbands aan het programma toegevoegd. Als eerste het Rotterdamse Gewoon Fucking Raggen. De bandnaam zegt eigenlijk voldoende, maar verwacht vooral een aaneenschakeling van korte muzikale geweldserupties.

Angstgegner is een vrij nieuwe act uit Brabant waarin we leden vinden van Otis, Razorblade en NRA. Denk bij Angstgegner aan muziek in de stijl van het oude Black Flag. Dat wordt dus knallen!

Tijdschema:

20.00-20.30 Angstgegner
21.00-21.30 Gewoon Fucking Raggen
22.00-22.45 Poison Idea