• 29/09/2018
  • Baroeg Oktöberfest
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
16:00
€14,00
€15,00
Genres:
punk / psychobilly, rock / alternative, ska / reggae, black, heavy / power, metal

Oktöberfest is een nieuw volksfestijn dat Baroeg harder aanpakt dan onze oosterburen. Natuurlijk gaan we zuipen en schranzen, maar de hoempa wordt daarbij opgeblazen door punk, rock en metal. Gave bands, heel veel bier en nog meer vertier: op alle fronten ruim genoeg ingrediënten om je vingers bij af te likken.

Met Pene Corrida hebben we dé feestband bij uitstek voor je. Dit zestal verstaat het als geen ander om popliedjes om te toveren tot knallende metal songs. Deze bandietjes jatten tracks van bijvoorbeeld Drake, Bruno Mars, David Guetta, Miley Cyrus en Abba. Vervolgens worden de songs omgekat tot feestelijke headbangers. Satisfaction guaranteed!

Het kan vriezen en het kan dooien, maar de doorgewinterde Friezen van Baldrs Draumar brengen te allen tijde leven in de brouwerij. Onder de noemer Furious Frisian Folk spelen ze historische liederen met heidens metaalkabaal. Dat wij geen touw kunnen vastknopen aan de Friese taal maakt geen donder uit. We houden allemaal van drank en woeste muziek, dus jolijt alom.

Drunken Dolly speelt een thuiswedstrijd en dat zullen we weten ook. Met party-anthems als Alcoholic Rhapsody en Its Raining Beer komen ze de boel op stelten zetten. Folkpunk van het zuiverste vuurwater om mee te lallen en de konten tegen elkaar te knallen.

Opener van de dag is Aktarum uit België dat naar eigen zeggen 'troll metal' maakt. Deze band gaat de sfeer er ongetwijfeld al vroeg inbrengen!

Tijdschema:
21.30-22.45 Pene Corrida (NL metal covers of pop songs)
20.00-21.00 Baldrs Draumar (NL folk metal) 
18.45-19.30 Drunken Dolly (NL folk punk)
17.30-18.15 Aktarum (BE folk metal)