• 16/11/2018
  • Napalm Death + Disavowed + Teethgrinder (uitverkocht)
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
19:00
€ 17,00
n.v.t.
Genres:
death / grind

AAARGGH! Wat ongelooflijk gaaf. De godfathers van de Grindcore komen naar Baroeg. We hebben het dan uiteraard over Napalm Death. De band wordt in 1981 in Birmingham opgericht. Hoewel er al heel lang geen origineel lid meer deel uitmaakt van de formatie, is de huidige bezetting wel de meest consistente. Ook wat betreft albums leveren de snelheidsmaniakken geen halfbakken troep af. Plaat na plaat laat Napalm Death horen dat ze absolute top zijn. Ook op het podium rossen ze alles omver. Zal Baroeg dan eindelijk verbouwd worden?

Bij een band als Napalm Death horen supports die voor het nodige sloopwerk zorgen. Disavowed is daar perfect voor. Hoewel het een tijd relatief stil is geweest rond de band, zijn ze weer op oorlogssterkte. Met de relatief nieuwe drummer Septimiu (ook actief in Pestilence) in de gelederen is Disavowed weer die knal voor je kanis. Wij wachten met smart op het nieuwe album waaraan gewerkt wordt. De vorige dateert alweer van 2007.

Teethgrinder is momenteel één van de interessantere Nederlandse bands voor de betere verbouwwerkzaamheden. Hun vette mix van grind, death, black, powerviolence, crust en sludge voelt aan als een mokerslag op je knieschijven. U bent gewaarschuwd, het wordt een heet avondje.

LET OP: dit concert is uitverkocht. Er zijn geen kaarten te koop aan de deur.

Tijdschema
19.30-20.10 Teethgrinder (NL grind / death)
20.30-21.15 Disavowed (NL brutal death)
21.45-22.45 Napalm Death (UK grind / death)