• 19/02/2015
  • Marduk + Belphegor + Bliss Of Flesh + Spartan
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
18:30
€ 16,00
€ 18,00
Genres:
death / grind, black

Marduk is een black metal band die door de jaren heen een hoop bezettingswisselingen heeft gekend. Toch heeft de kwaliteit van de muziek die ze uitbrengen hier niet onder te lijden gehad. Sterker nog, de band is alleen maar beter geworden. Het dertiende album van deze band, genaamd 'Frontschwein',  is een veelzijdige black metal plaat met sterke vocalen en geen enkele 'losse flodder'.

Nadat zanger Helmuth was uitgeschakeld door een tyfus-infectie is Belphegor nu terug! Deze band draait net als Marduk al aardig wat jaartjes mee. Vorig jaar heeft de band het album 'Conjuring The Dead' uitgebracht. Het album grijpt terug op de oude, rauwe blackened death metal sound, en werd dan ook goed ontvangen door de oldschool fans. 

Bliss Of Flesh is één van de supportbands van deze avond. Deze Franse blackened / death band heeft al getourd met veel grote namen en is live dan ook erg sterk. 

De avond wordt geopend door de Haarlemse melodic death band Spartan. De muziek van deze band wordt gekenmerkt door de krachtige vocalen, waarin het vertellen van epische verhalen een grote rol speelt. Op dit moment werkt Spartan aan het afronden van hun nieuwe album,  'The Fall of Olympus', dat halverwege 2015 uitkomt.

19.00 - 19.30 Spartan (NL melodic death)
19.45 - 20.15 Bliss Of Flesh (FR blackened death)
20.35 - 21.25 Belphegor (AT death / black)
21.55 - 22.55 Marduk (SE black)

FLYER