• 19/03/2016
  • Liveline Benefiet: Motörblok + Sudden Impact + Catch-A-Coon + Riddlebox
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
18:00
€ 8,00
€ 10,00
Genres:
rock / alternative

Baroeg heeft oog voor de maatschappij en mede-organiseert regelmatig events onder de noemer Liveline benefiet. Hierbij wordt de opbrengst van de avond gedoneerd aan een goed doel. Vandaag gaat de opbrengst naar het Familiehuis Daniel den Hoed. Het familiehuis biedt onderdak aan familieleden van kankerpatiënten die worden behandeld in het Erasmus MC. Dat moet eigenlijk voldoende reden zijn om vandaag naar Baroeg af te reizen. Je krijgt nog vier goede bands te zien ook.

Motörblok is een Motörhead tribute en weet de rauwe muziek van deze band goed te vertalen op het podium. Dat frontman Lemmy van Motörhead onlangs aan ons is ontvallen door die vreselijke ziekte maakt dit optreden extra speciaal. Het is een mooie manier om hem te herinneren.

Iets minder rauw, maar zeker net zo uniek als Motörhead is U2. Iedereen kent hits als ‘Beautiful Day’, ‘With Or Without You’ en ‘I still haven’t found what I’m looking for’. Sudden Impact speelt nummers van U2, maar geeft hier soms een eigen draai aan.  Voor deze band staat het U2 gevoel centraal. Dat wordt genieten!

Naast Motörblok en Sudden Impact hebben we nog een andere tribute band op het programma staan. Catch-A-Coon eert de southern rock band Lynyrd Skynyrd. Deze band is zelf nog steeds actief maar kent een historie met veel tegenslag. Hoe ongelukkig het ook klinkt, is dat een goede reden om een band te eren die ons geweldig songs als ‘Free Bird’ of ‘Sweet Home Alabama’ heeft gegeven.

Daarnaast presenteren we ook nog de band Riddlebox. Dit vijftal speelt pop/rock covers waarbij je moet denken aan songs van bands als Arctic Monkeys, The Kooks of Red Hot Chili Peppers, maar ze knallen er net zo makkelijk een punkrock song of een Doe Maar track tussen.

22:00-22:50 Motörblok (NL Motörhead tribute)
20:40-21:30 Sudden Impact (NL U2 tribute)
19:35-20:20 Catch-A-Coon (NL Lynyrd Skynyrd tribute)
18:30-19:15 Riddlebox (NL rock covers)