• 21/03/2019
  • Submit Fest presents: Infected Rain + Dust In Mind + Klogr + Moebius
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
18:30 uur
€ 14,00
€ 15,00
Genres:
rock / alternative, metal

Infected Rain
Female Fronted metalcore met een vleugje nu-metal is wat deze vijfkoppige band uit Moldavië het best omschrijft. Lena Scissorhands werd door lokale media benoemd als "de meest excentrische vocalist van Moldavië" met haar stijl en screams. Het laatste album “86” komt uit 2017, waarvan Orphan Soul het meest beluisterde nummer is. De band zit niet stil en heeft diverse festivals achter de rug als Dong Open Air en is in 2019 onder andere te zien op het Full Force Festival (Parkway Drive, Jinjer, Bad Omens en Kadavar). In Baroeg zullen ze te zien zijn als headliner van de tour met Klogr en Dust In Mind.

Dust In Mind
Opgericht in 2013 is het Franse Dust In Mind hard op weg als Female Fronted metalband met hun harmonieuze en Industriële Nu-metal, en dit hebben ze bewezen als support van onder andere Machine Head, Arch Enemy, Evergrey en Pain. Na “Oblivion” kwam afgelopen jaar in oktober het album “From Ashes to Flames” uit. Front vrouw Jennifer Gervais wordt omschreven als een echte power vrouw en dit mogen we ervaren op 21 maart! 

Klogr
Deze Italiaans-Amerikaanse band is opgericht in 2011. De band maakt ruwe alternatieve rock/metal muziek. Met meerdere albums, EP's en enige live albums op zak weet deze band zich goed te bewijzen. De laatste video clip van de band die begin 2018 uit kwam zorgde voor veel lovende reacties. 

Moebius 
Deze uit Italië afkomstige band maakt math / groove metal met invloeden van o.a. Tool, Meshuggah en Mastodon. Aan het eerste wapenfeit 'Hybris' heeft de band 4 jaar lang gewerkt en Moebius komt dit conceptalbum tijdens deze tour aan het Nederlandse publiek presenteren!

Tijdschema: 
19:00-19:30 Moebius (IT math / groove metal)
19:45-20:15 Klogr (US / IT alternative metal)
20:30-21:20 Dust In Mind (FR female fronted metal)
21:45-22:45 Infected Rain (MD female fronted metalcore / modern metal)