• 06/04/2019
  • Harlequin Fest III
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
15:00 uur
€ 16.50
€ 17.50
Genres:
doom / stoner, rock / alternative

Rock is alive! Bij Harlequin Fest hoor je heavy gitaren, donderende drums, rauwe vocalen en ontmoet je andere Rock liefhebbers. Een indoor festival om je thuis te voelen en al je energie kwijt te kunnen. Ontdek nieuwe muziek en ontmoet je favoriete bands. Wij selecteren dé meest veelbelovende Rock acts van het moment, verbreken de barrières tussen band en fan en brengen ieder bij elkaar. Op eerdere edities kon je naast Kid Harlequin o.a. Navarone, Ten Times a Mllion, Black Mirrors, Golden Caves & Life's Electric zien. 

Fleddy Melculy 
Een brute mix van Metal, strakke riffs, humor en vooral een bak energie op het podium, heeft ze binnen mum van tijd al veel succes gebracht. Deze zuiderburen braken door met de single 'T-Shirt van Metallica' in 2016 en brachten dit jaar hun nieuwe album 'De Kerk van Melculy' uit. Naast een vrijwel uitverkochte clubtour stonden ze al op Eurosonic/Noorderslag, Paaspop, Pukkelpop, Graspop en de Zwarte Cross en zullen ze zorgen voor extra ruig stukje Harlequin Fest deze avond. Een band die je vooral zelf moet ervaren, ben jij er klaar voor?

Raketkanon
Hard, ruig, en intens. Weet je even niet wat je overkomt bij de Noise Rock van deze Vlaamse helden? Dat is niet erg! Bewaar tijdens Fleddy Melculy wat van je energie, stil staan is geen optie. Met twee albums op zak tourden ze al heel Europa door (o.a. Pukkelpop & BOA) en wisten ze voor #2 al producer Steve Albini (o.a. Nirvana) te strikken. Album drie is onderweg, we can't wait.

Kid Harlequin
Kid Harlequin plays Nine Inch Nails op Harlequin Fest! Deze duistere rock uit de industriële rook van Rotterdam mocht natuurlijk niet ontbreken. Ze hebben een mooi jaar achter de rug met 45 shows in NL, BE, UK & DE, waaronder supports voor Jonathan Davis (Korn) & Clawfinger. Na een succesvolle editie in Rotown zullen ze dit jaar een van hun favo band, Nine Inch Nails eren.

My Propane 
My Propane is terug van weggeweest! Krachtige Metal (denk aan Gojira) beïnvloed door Rock (Deftones/Tool) met goede grooves en een rauwe stem zoals weinig die hebben. Ze tourden na hun debuut in 2013 met o.a. Epica & VUUR en zijn nu terug met hun nieuwe album ' Antidote' dat morgen verschijnt!

Boskat
Ze zijn met zijn twee, maar wat een sound komt daar van af. BOSKAT is hét voorbeeld van de nieuwe rock lichting uit Rotterdam/Antwerpen. et ontbreekt deze twintigers niet aan energie en sterke riffs. Daar waren ze opeens in 2018 met twee sterke singles en een succesvolle Popronde, dit smaakt naar veel meer! Voor liefhebbers van Rage Against The Machine, Rise Against en Royal Blood.

Venhill
Get ready for sleazy psycho punk! Deze vier jonge honden uit Alphen zullen zorgen voor vuige grunge en raggende punk. Ze nemen je mee in een trip vol chaos en fuzz, afgewisseld met sterke melodieën en refreinen om hard mee te schreeuwen. Na een uitverkochte release in Gebr. de Nobel, support voor Navarone en Popronde 2018 gaan ze in 2019 de zaal plat spelen op Harlequin Fest!

Tijdschema: 
15.30-16.10 Venhill
16.30-17.15 Boskat
17.45-18.30 My Propane 
19.00-19.45 Kid Harlequin Plays N.I.N. 
20.15-21.15 Fleddy Melculy
21.45-22.45 Raketkanon