• 26/01/2019
  • Draconian + Harakiri For The Sky + Sojourner
Uitverkocht
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
19:00 uur
€ 17,00
€ 18,00
Genres:
doom / stoner, black, metal
Uitverkocht

Eén van de top acts binnen het gothic/doom genre is zonder twijfel Draconian. Het Zweedse collectief is in onze contreien niet heel vaak te zien. Extra mooi dus dat je ze in Baroeg kunt bekijken en beluisteren. De band rond zanger Anders Jacobsson en zangeres Heike Langhans werkt aan een nieuw album waarvan ze ongetwijfeld al wat songs spelen, naast de krakers uit het verleden.

Harakiri For The Sky is natuurlijk ook een naam die al een tijdje rondzingt. Het Oostenrijkse duo brengt geweldige post-black en doet dat sinds 2011. In 2018 verschijnt het vierde album “Arson” waarop HFTS hun positie als toonaangevende act consolideert. Voor de live shows is een volledige band geformeerd die ook gewoon even elf shows in China gedaan hebben.

Draconian neemt ook de relatief nieuwe band Sojourner mee op sleeptouw. De basis van dit gezelschap ligt in Nieuw-Zeeland, maar de drummer huist in Italië en de zanger met Spaanse roots woont in Zweden. In 2018 verschijnt het tweede album “The Shadowed Road” dat geweldig ontvangen wordt door de pers. Sfeervolle, melodieuze metal met invloeden uit zowel doom, death en black met een fikse dosis folk. Muzikaal voer voor veelvraten.

Tijdschema
19.20-20.00 Sojourner (INT atmospheric metal)
20.20-21.30 Harakiri for the Sky (AT post-black)
21.50-23.00 Draconian (SE gothic / doom metal)