• 03/03/2019
  • Darkspace + Saille + Turia
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
15:00 uur
€ 16,50
€ 17,50
Genres:
black, metal

 Het Zwitserse Darkspace is voor veel liefhebbers van black metal een enigma. “Nooit van gehoord!” riep een vaste bezoeker van black metalconcerten in Baroeg onlangs nog. De band uit Bern is dan ook niet prominent in de media aanwezig. Zij spreken zich uit via hun fantastische black metal vol atmosfeer. Alle albums, die door het Italiaanse Avantgarde Music worden uitgebracht, zijn door zowel fans als pers erg goed ontvangen. Je weet wat dat dan betekent.


Saille uit Vlaanderen doet al vier albums van zich spreken. Op de vierde editie van Veneration of the Dead in Baroeg overtuigde het vijftal op het podium ook. Vandaag gaan ze dat kunstje gewoon weer herhalen. Fans van symfonische black metal mogen dit niet aan zich voorbij laten gaan.

Het Nederlandse Turia is één van de bands uit de hedendaagse lichting bands die het erg goed doen. Sowieso wordt er op black metalgebied in Nederland heel veel kwaliteit afgeleverd. Turia uit Amsterdam en Nijmegen doen ook hun duit in het zakje. Vorig jaar verschenen nog een geweldige split met Fluisteraars. Daarop hoor je hoe sfeervolle black metal hoort te klinken. Daarbij zijn enkele bandleden ook actief in onder andere Lubbert Das en Galg. De fanaten weten voldoende!

Tijdschema:
18.15-19.30 Darkspace (CH atmospheric black)
17.00-17.45 Saille (BE symphonic black)
16.00-16.40 Turia (NL atmospheric black)