• 27/12/2019
  • Dag van de Popquiz
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
20.00
€12,50
€12,50
Genres:

27 December 2019 is de zevende editie van de Dag van de Popquiz!

Deur open: 20:00
Start quiz: 20:30

Entree: Gratis / Deelname: 12,50 euro (inclusief servicekosten) voor een voucher (per team is één voucher nodig, dus je betaalt €2,50 p.p. om mee te doen aan de popquiz).
Opgelet: vanaf 20.00 uur begint de uitgifte van de deelnameformulieren.

Er zijn weer biertjes in overvloed, net te weinig zitplekken en de gezelligste fragmentjes van toen en nu, waar hard op meegezongen mag worden.. Stel een zo gevarieerd mogelijk team samen, haal je teamticket en COME OUT AND PLAY!

Nog wat praktische tips: zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en je bent verzekerd van een plek in het linkerrijtje. Waarmee niet gezegd is dat er voor mensen die in de jaren ’60 zijn blijven hangen geen eer te behalen valt, dus neem gerust je oude buurman mee!

Over de Dag van de Popquiz en de Popquiz Marathon
De laatste jaren is de populariteit van popquizzen flink gestegen en landelijk zijn er iedere week tientallen quizzen te spelen, gemaakt door puzzelende muziekliefhebbers. Jaarlijks struinen duizenden mensen stad en land af om in teamverband hun muziekkennis te testen. Om te laten zien hoe leuk een popquiz is en nóg meer mensen met popmuziek en -quizzen in aanraking te brengen, organiseert Rock ‘n’ Roll Highschool ieder jaar op 27 december de Dag van de Popquiz.

LET OP!!!
Teams mogen uit maximaal 5 personen bestaan. Bij het ophalen van het antwoordformulier, krijgt elk team 5 polsbandjes. Kom je dus altijd met 6 man naar de quiz “omdat er één iemand bij is die toch niks weet”, dan zul je nu 2 tickets moeten kopen als je bij elkaar wilt staan of zitten.

HET REGLEMENT
– Per team heb je één deelnamebewijs nodig
– Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
– Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!

meer info: www.dagvandepopquiz.nl