• 15/02/2015
  • Cryptopsy + Bodyfarm + Bleeding Gods + Bloodgod
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
15:00
€ 13,00
€ 15,00
Genres:
death / grind

Het Canadese Cryptopsy draait al heel wat jaartjes mee in de top van het death metal genre. De band was ook één van de eerste death metal bands die een blastbeat in de muziek verwerkte, zoals op het debuut album ‘Blasphemy Made Flesh’ uit 1994 al te horen was. Intussen heeft de band zeven albums uitgebracht en leveren ze live nog steeds superbrute shows af. Begin vast je nekspieren te trainen voor de show die Cryptopsy in Baroeg geeft.

Severe Torture heeft helaas wegens privé-omstandigheden af moeten zeggen en is last-minute vervangen door old school death metal act: Bodyfarm! Bodyfarm speelt death metal zoals het gespeeld moet worden. Dat laat de band al twee albums lang horen. 

Ook in het voorprogramma staat de nieuwe Nederlandse band Bleeding Gods. We hebben hier niet met broekies te maken, maar muzikanten die hun sporen verdiend hebben in bands als Sinister, Houwitser en Supreme Pain. Op basis van die namen kun je concluderen dat Bleeding Gods niet voor watjes is. Bleeding Gods is een aanwinst voor de Nederlandse death metal scene. In Baroeg presenteren deze mannen hun nieuwe cd  'Shepherd of Souls'. 

De avond zal geopend worden door de Nederlandse death band Bloodgod!

Timetable:
16.00-16.40 Bloodgod (NL death) 
17.00-17.45 Bleeding Gods - CD presentatie-  (NL death)
18.10-19.00 Bodyfarm (NL death)
19.30-20.30 Cryptopsy (CA brutal / technical death)

 FLYER