• 05/12/2019
  • Carnivore A.D. + Toxic Shock
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
19:00
€ 17,00
€ 18,00
Genres:
thrash

Carnivore is een band die iedere liefhebber van harde muziek hoort te kennen. Met deze band werd wijlen Peter Steele bekend en niet alleen vanwege de geweldige muziek. 
In 2017 besloot gitarist Marc Piovanetti de band weer nieuw leven in te blazen onder de naam Carnivore A.D. Ook origineel drummer Louie Beateaux is van de partij en als hij niet beschikbaar is, ramt Joe Branciforte op de potten en pannen. De rol van Steele wordt vervuld door lookalike Baron Misuraca. En het moet gezegd worden dat de heren de nalatenschap van beide Carnivore albums op een meer dan prima wijze vertolken. Alle twijfel kun je achterwege laten en kom met eigen ogen en oren een geweldige show bijwonen.

Met Toxic Shock hebben we een band voor je waar wellicht een link te leggen is met Carnivore. Toxic Shock is namelijk een song van Agnostic Front waar Peter Steele aan meegeschreven heeft. Of de band uit Antwerpen zich naar dit nummer vernoemd heeft, is de vraag. Dat hun vette crossover invloeden uit de NYHC, de scene rond Suicidal Tendencies en thrash metal bevat, is wel duidelijk. Een prima opener voor vandaag dus.

Tijdschema:
20.00-20.50 Toxic Shock (BE thrash / hardcore / crossover)
21.30-22.45 Carnivore A.D. (US thrash / crossover)