• 08/07/2019
  • Carach Angren + Wolfheart + Thy Antichrist + Nevalra
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
18:30 uur
€ 17,00
€ 18,00
Genres:
black

Het festivalseizoen is volop in gang en dat betekent dat er veel bands op pad zijn in Europa die ook op doordeweekse dagen graag hun kunsten vertonen op het podium. Zo kun je op deze maandagavond fantastische bands in Baroeg zien. 

Carach Angren heeft eigenlijk geen introductie nodig. Wie herinnert zich niet de ophef rond een show van de Limburgers op kerstavond in Amstelveen. Voor een band is dat natuurlijk mooi meegenomen; reclame op basis van bekrompen gedachtes van politici. Hier in Rotterdam malen we daar niet om. Wij willen gewoon goede muziek horen en Carach Angren levert al sinds jaar en dag symfonische black metal van wereldformaat.

Wolfheart zagen we vorig jaar nog in Baroeg toen ze hier met Omnium Gatherum op bezoek waren. Maar als de Finnen gewoon nog een keer een onuitwisbare indruk achter willen laten dan houden wij ze niet tegen. Hun melodieuze tot winter metal omgedoopte muziek is gewoon heel erg tof.

Thy Antichrist wordt in 1998 door frontman André Vargas opgericht in Medellin, Colombia. Als hij in de Verenigde Staten gaat studeren, gaat hij daar gewoon verder met de band. Vandaag de dag is Dallas de uitvalsbasis voor deze zeer interessante black metalband.

Dan hebben we nog een band uit Columbia. Wel met een iets andere schrijfwijze. Hier gaat het om een stad in de VS. En de band waar het om draait is Nevalra. Deze band blinkt uit met melodieuze zwartgeblakerde death metal.

Tijdschema
19.00-19.30 Nevalra (US blackened death)
19.50-20.20 Thy Antichrist (US/CO black)
20.40-21.25 Wolfheart (FI melodic death)
21.45-22.45 Carach Angren (NL symphonic black)