Coronacheck

Information for visitors from abroad see below.

Als gevolg van het tijdelijke overheidsbeleid om coronatoegangsbewijzen te verplichten, dienen bezoekers van 13 jaar en ouder een persoonsgebonden QR-code van de CoronaCheck-app te laten zien bij de ingang. Kun je geen geldige QR-code tonen, dan krijg je helaas geen toegang tot Baroeg. Heb je geen smartphone? Dan is er een mogelijkheid om het bewijs te printen, zie hier.

Als bezoeker moet je aan een van de volgende voorwaarden voldoen: 

  1. Vaccinatiebewijs:
    Volledige coronavaccinatie. Met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd. Ben je op of na 14 augustus 2021 met Janssen geprikt? Dan is je vaccinatie in Nederland na 28 dagen geldig. Meestal kan CoronaCheck je vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.
  2. Herstelbewijs
    Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
  3. Testbewijs
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit. Je kunt je gratis laten testen bij een door de overheid aangewezen testlocatie en vraag je aan via www.testenvoortoegang.org

Als je aan één van de drie bovenstaande voorwaarden voldoet is het belangrijk om de CoronaCheck-app te downloaden in de App Store of Playstore. Hierin kun je jouw vaccinaties of negatieve test omzetten in een QR-code. Deze QR-code is persoonsgebonden en geeft jou toegang tot ons event. Kun je geen geldige QR-code tonen, dan word je de toegang tot het event ontzegd. Dit om de veiligheid van de bezoekers te kunnen garanderen. 

Belangrijk: neem naast de QR-code in je CoronaCheck-app en je toegangsticket ook een geldig legitimatiebewijs mee.

Heb je op de dag van het event last van corona-gerelateerde klachten, dan verzoeken wij je vriendelijk om thuis te blijven. Restitutie is mogelijk. 

Voor meer informatie kun je kijken op de website van de Rijskoverheid of lees de veelgestelde vragen over de CoronaCheck-app op deze site of neemt contact op met de CoronaCheck helpdesk via 0800-1421 (maandag t/m zondag, 08.00-20.00 uur, gratis) of [email protected]

Information for visitors from abroad
Our CoronaCheck scanner can only scan QR-codes from the European Union, Norway, Iceland, Switzerland and Liechtenstein. Agreements have been made with these countries to share the information and these are all Digital Corona Certificates EU (DCC). You don’t necessarily need the Dutch Corona-app. If you have a QR-code from the app from your (EU) country, it’ll be fine.
For more information you can always send an email to [email protected]

NederlandsEnglish