• vr 08 jun
  • Suffocation + Profanity + Neocaesar
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
19:00
€ 17,-
€ 18,-
Genres:
death / grind

Als het festivalseizoen in volle gang is, vullen bands gaatjes in hun schema op met clubshows. Ook Baroeg maakt daar graag gebruik van. Zeker als een geweldige band als Suffocation langs komt. Deze band staat aan de wieg van New York Death Metal en inspireert honderden bands met hun brute, maar technisch onderlegde composities. Nog steeds heersen de heren als grootmeesters van het genre.


Een band die door Suffocation werd geïnspireerd, staat nu in het voorprogramma. Profanity uit Duitsland draait sinds 1993 mee. Het trio weet een imposante portie brutal death over je uit te kotsen. Luister vooral eens naar het recente album “The Art of Sickness” en je snapt gelijk dat je dit niet mag missen.

Aan deze al prima package hebben we zelf de death metal helden van Neocaesar toegevoegd. Deze band die volledig uit oud-Sinister leden bestaat, gaat als een speer. Het debuut album “11:11” werd aanvankelijk in eigen beheer uitgebracht. Intussen heeft het Spaanse label Xtreem Records deze langspeler opnieuw uitgegeven. Fans van het oude Sinister geluid mogen dit zeker niet missen.

Buried heeft helaas wegens omstandigheden af moeten zeggen en is vervangen door Neocaesar.