• za 06 apr
  • Kid Harlequin & Baroeg presents: HARLEQUIN FEST III met o.a. Fleddy Melculy + Venhill + Boskat
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
15.00
16.50
17.50
Genres:
doom / stoner, rock / alternative
Rock is alive! Bij Harlequin Fest hoor je heavy gitaren, donderende drums, rauwe vocalen en ontmoet je andere Rock liefhebbers.  Een indoor festival om je thuis te voelen en al je energie kwijt te kunnen. Ontdek nieuwe muziek en ontmoet je favoriete bands. Wij selecteren dé meest veelbelovende Rock acts van het moment, verbreken de barrières tussen band en fan en brengen ieder bij elkaar.  Op eerdere edities kon je naast Kid Harlequin o.a. Navarone, Ten Times a Mllion, Black Mirrors, Golden Caves en Life's Electric zien. 
 
Fleddy Melculy
Een brute mix van Metal, strakke riffs, humor en vooral een bak energie op het podium, heeft ze binnen mum van tijd al veel succes gebracht. Deze zuiderburen die doorbraken met 'T-Shirt van Metallica' zorgen voor een ruig stukje Harlequin Fest. Dit jaar was de band nog te zien op Baroeg Open Air. Ben jij er klaar voor?

Ze zijn met zijn twee, maar wat een sound komt daar van af. BOSKAT is hét voorbeeld van de nieuwe rock lichting uit Rotterdam/Antwerpen. et ontbreekt deze twintigers niet aan energie en sterke riffs. Daar waren ze opeens in 2018 met twee sterke singles en een succesvolle Popronde, dit smaakt naar veel meer! Voor liefhebbers van Rage Against The Machine, Rise Against en Royal Blood. 

VENHILL 
Get ready for sleazy psycho punk! Deze vier jonge honden uit Alphen zullen zorgen voor vuige grunge en raggende punk. Ze nemen je mee in een trip vol chaos en fuzz, afgewisseld met sterke melodieën en refreinen om hard mee te schreeuwen. Na een uitverkochte release in Gebr. de Nobel, support voor Navarone en Popronde 2018 gaan ze in 2019 de zaal plat spelen op Harlequin Fest!