• za 24 nov
  • Dutch Doom Days Saturday
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
13:00
n.n.b.
n.n.b.
Genres:
doom / stoner

De 17e editie van Dutch Doom Days staat weer voor de deur. We houden vast aan het vaste concept: 2 dagen, 14 bands. Van klassieke doom metal tot loodzware funeral doom. Gevestigde namen tot opkomend talent. En dat alles in een sfeervolle ambiance.

Castle uit San Francisco is een trio dat indruk maakt met hun albums en live shows. Geworteld in klassieke 70’s doom met toffe melodieën en geweldige zang van Elizabeth Blackwell. Het 5e album staat op punt van uitkomen via Ván Records. Een band die je gewoon niet mag missen.

Ophis uit Hamburg is geen vreemde naam voor zowel Baroeg als Dutch Doom Days. De band heeft met een vernieuwde line-up een fantastisch album, ‘The Dismal Circle’, uitgebracht. Voldoende reden om hen weer uit te nodigen. Ophis definieert doom/death metal en daarmee mag je het beste van het beste verwachten.

Vanuit de donkere Belgische onderwereld presenteren we Iteru. Deze nieuwe band werd in 2017 opgericht en het hele concept draait om het vereren van de dood. Muzikaal omlijst met ijzingwekkende doom/death zoals je op het debuut “Ars Moriendi” kunt horen.