• 06/04/2017
  • Venenum + Reveal + Bloodgod
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
19:00
€ 8,-
€ 10,-
Genres:
death / grind

Liefhebbers van underground death metal moeten deze datum goed onthouden. Baroeg heeft namelijk drie sublieme bands voor je geregeld. Het Duitse Venenum maakte met hun eerste EP (uit 2011) indruk. Vervolgens heeft de band alle tijd genomen om hun eerste volledige album te schrijven en op te nemen. In maart van dit jaar verscheen dat album, 'Trance Of Death' op Sepulchral Voice Records. Het is een geweldige plaat geworden. Je mag Venenum dan ook niet missen.

Op deze toer neemt Venenum hun labelgenoten Reveal mee. Deze band uit het Zweedse Uppsala leverde in 2016 het opzienbarende album Flystrips af. Als je dat album kent weet je dat je Reveal niet makkelijk kunt omschrijven. Eigenlijk is het een mix van black metal en (post) punk met een lichtelijk schizofreen randje. Live levert dat vaak een show op waar lang over nagepraat kan worden.

Nederlandse support komt van Bloodgod. Deze Utrechtse deathmetalband heeft leden die hun sporen verdien(d)en in Hymir, Disquiet, Player (Slayer-tributeband), Nuestros Derechos en Agents of Entropy. Maart dit jaar brachten ze de EP Catharsis uit die vol staat met diepe grunts, laaggestemde gitaren, snelle riffs en blastbeats; dikke, degelijke deathmetal dus!

Timetable:
19.30-20.10 Bloodgod (NL death)
20.30-21.15 Reveal (SE black / death)
21.45-22.45 Venenum (DE death)