• 04/11/2017
  • D&ESR presents: Suma + Hidden Trails + Uncle Harry
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
19:00
€14,00
€15,00
Genres:
doom / stoner

Dutch & European Stoner Rock presenteert opnieuw een avond met drie geweldige bands.

Headliner van de avond is het Zweedse Suma. De band staat bekend om de massale, verpletterende sound die je schedel open breekt. Bij de pure, onverbiddelijke doom van deze band is het alsof elk instrument door vijf man tegelijk bespeeld wordt. Dat klinkt soms bijna onmenselijk. Suma bestaat al sinds 2001 en heeft in al die jaren hordes fans gekregen door hun verwoestend zware liveoptredens. En ook de verpletterende opnames vallen goed in de smaak. Suma heeft het grootste deel van hun muziek uitgegeven op het eigen label en reizen heel Europa door voor shows. Een jaar geleden brachten de heren het album ‘The Order Of Things’ uit. Dit mag je dus niet missen!

Het Belgische Hidden Trails is geïnspireerd door bands als Pink Floyd en Jimi Hendrix en dat hoor je terug! Dit drietal voegt er nog wat rock en indie aan toe. Een interessante combinatie, maar zeer fijn om naar te luisteren. Ook live komt deze band goed tot zijn recht.

Opener van de avond is Uncle Harry, bestaande uit drie Nederlandse mannen die wel van een grapje houden. Twee jaar geleden knalde de band de wereld in met hun single ‘Triple Threat’. Na de release van hun eerste album zijn ze nu op weg om heel Nederland te veroveren met hun bombastische sound. Verwacht een krijsend Hammondorgel, stuwende drums, en ruig gitaarwerk afgewisseld met zweverige melodieën en strelende zanglijnen.

Timetable:
19.30-20.15 Uncle Harry (NL stoner)
20.35-21.20 Hidden Trails (BE stoner / psychedelic rock)
21.45-22.45 Suma (SE stoner / doom)