• 26/08/2018
  • Sheer Terror + The Patrons + Tarantino
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
15:00
€ 17,00
€ 18,00
Genres:
punk / psychobilly, hardcore / metalcore

Was jij erbij toen Sheer Terror in 2015 Baroeg op zijn kop zette? Wat een geweldige show was dat. Echt zo’n hardcoreshow voor in de boeken. We doen dat nu gewoon dubbel en dwars over.
De band rond beroepskafferaar Rev. Paul Bearer hoeft eigenlijk helemaal geen introductie. Pure hardcore zoals het hoort, gevoed door haat tegen alles en iedereen. Met een nieuwe 4-track 12” onder de arm, uitgebracht door het Nederlandse Rebellion Records, komen de New Yorkers Rotterdam duidelijk maken hoe echte hardcore punk klinkt.

Wat past er beter bij Sheer Terror dan een stevige portie onvervalste streetpunk van eigen bodem? Daarom hebben we The Patrons uit Rotterdam/Gouda toegevoegd. Er verschijnt nog één album van de band en daarna gaat het Patrons-boek dicht, dus dit is een van de laatste keren dat je het drietal live aan het werk kunt zien.

Tarantino gooit vandaag als eerste alle remmen los. Zet je schrap, want de Brabanders staan bekend om hun onstuimige liveshows. Heetgebakerde hardcore in het straatje van Negative Approach en oude Crumbsuckers, kracht bijgezet door lompe punkstukken. Duik erin met een knipoog en kom eruit met een blauw oog.

Tijdschema:
16.00-16.40 Tarantino
17.00-17.45 The Patrons
18.15-19.00 Sheer Terror