• 13/10/2018
  • Rotterdam Rocks XL @ Maassilo: Vandenberg's Moonkings, VUUR & 7 Miles To Pittsburgh
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
18:00
€ 29,-
€ 30,-
Genres:
rock / alternative, heavy / power, metal

Deze editie van Rotterdam Rocks pakken we groots aan. We verhuizen met het spektakel naar de Maassilo. Daar hebben we een goede reden voor. We hebben namelijk Vandenberg’s Moonkings voor jullie geregeld. Adrian Vandenberg (oftewel Adje van den Berg) is natuurlijk een muzikant van wereldformaat. Met Vandenberg, Whitesnake en Manic Eden maakt hij furore. Tot een polsblessure roet in het eten gooit. Hij legt zich toe op zijn andere passie, de schilderkunst. Maar in 2014 hangt hij zijn gitaar weer om en richt de Moonkings op. Met twee fantastische albums en de nodige live shows, staat er een hardrock band die je gewoon niet mag missen.
Ook co-headliner VUUR mag je niet missen. Deze band rondom topzangeres Anneke van Giersbergen ontstaat in 2016 als zij weer muziek met wat meer pit wil maken. Het debuut laat exact dat horen. Progressieve metal waarin het heilige vuur ontembaar brandt.
7 Miles To Pittsburgh opent en ook dit is een Nederlandse band waar je u tegen zegt. In 2014 wordt de basis gelegd door bassist Martin Helmantel, die we kennen van de progressieve metalband Elegy. Hij weet zanger Andrew Elt (Gin On The Rocks en Sleeze Beez) te strikken en het debuutalbum wordt opgenomen. Live staat deze band ook zijn mannetje.

Kortom een show die je niet wil en mag missen. Dus scoor snel je kaartje. Voor €10 extra kun je meteen zo’n fantastisch Rotterdam Rocks shirt bij de entree in de Maassilo oppikken.

Tijdschema:
18.30-19.15 7 Miles To Pittsburgh (NL hardrock)
19.45-21.00 VUUR (NL progressive metal)
21.30-22.45 Vandenberg’s Moonking(NL hardrock)