• 11/03/2017
  • Rob Orlemans & Half Past Midnight +3
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
18:00
€ 8,-
€ 10,-
Genres:
rock / alternative, heavy / power

Met Rob Orlemans & Half Past Midnight hebben we een Nederlandse topact met internationale allure op het programma staan. De spetterende bluesrock van Orlemans en zijn mannen (Ernst van Ee op drums en Piet Tromp op bas) kent zijn weerga niet. Vandaag wordt het allemaal nog een stuk specialer want het trio speelt naast een aantal eigen songs ook een selectie nummers van Jimi Hendrix. Een soort van eerbetoon aan de grootmeester. Wij kijken daar nu al naar uit.
Voor een lekkere pot rock staat vandaag Lost InSanity garant. Deze band rond zangeres Patricia van Dongen en gitariste Peggy Smits speelt sinds 2008 alle zalen plat en in Baroeg zullen zij dat kunstje ook vertonen.
Fire & Ice omschrijft hun hardrock als melodieus, groovy en bluesy. Ze zijn dan ook beïnvloed door acts als Deep Purple, Whitesnake, Thin Lizzy, Foreigner en Dokken.  Naast eigen werk speelt deze band ook covers van hun helden zoals ‘Stormbringer’ van Deep Purple of ‘Do You Like It’ van Kingdom Come. Voer voor de liefhebber van klassieke hardrock.
De avond wordt geopend door No1408 uit de Achterhoek. Deze band speelt Nederlandstalige hardrock/metal en dat is vrij bijzonder te noemen. Zoveel Nederlandstalige hardere acts zijn er niet. Zorg dus dat je op tijd binnen bent om geen enkele band te missen.

Timetable:
18.30-19.15 No. 1408 (NL classic rock / neder rock)
19.35-20.20 Fire & Ice (NL hardrock)
20.40-21.25 Lost InSanity (NL rock)
21.45-22.45 Rob Orlemans & Half Past Midnight (NL bluesrock)