• 24/03/2019
  • Reduced To Ashes European tour
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
15:00 uur
€ 17,00
€ 18,00
Genres:
death / grind

Pestilence kun je met recht een legendarische band noemen. De impact op de wereldwijde scene is onmiskenbaar. De band rond Patrick Mameli heeft Nederland dan ook duidelijk op de kaart gezet. Om te vieren dat het tweede album “Consuming Impulse” 30 jaar geleden verscheen, gaat de band uitgebreid op tournee. Uiteraard wordt ook Baroeg aangedaan met een speciale set waarin je krakers als “Dehydrated”, “The Trauma”, “Chronic Infection” of “Deify Thy Master” langs hoort komen.

Bleeding Gods is in korte tijd uitgegroeid tot een uithangbord voor de Nederlandse scene. In 2012 wordt de band opgericht en het debuut ‘Shepherd Of Souls’ wordt in 2014 erg goed ontvangen. Zo goed zelfs dat de band een deal tekent bij Nuclear Blast. Bij dat label verschijnt het album ‘Dodekathlon’ waarop het zestal toch wel een nieuw geluid laat horen. Voer voor fans van bands als Behemoth of Septicflesh.

Het hoofdstedelijke MagnaCult levert een dikke portie groovende death/thrash. Vooral op hun meeste recente album “Infinitum” heeft dit vijftal hun stijl geperfectioneerd. Ook door de nodige live ervaring, zoals diverse shows met DevilDriver, staat MagnaCult als het spreekwoordelijke huis.

Tijdschema:
16.00-16.35 MagnaCult (NL modern death)
16.55-17.35 Bleeding Gods (NL death / black) 
18.15-19.30 Pestilence (NL death, Consuming Impulse 30 year anniversary set)