• 18/11/2017
  • Procession + Epitaph + Officium Triste + Celesterre
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
18:00
€ 14,-
€ 15,-
Genres:
doom / stoner

Guur herfstweer en de winter staan voor de deur. Ideale omstandigheden voor een doom metalavond. Een niet te missen avond want we hebben Procession voor je weten te strikken. Dit Chileens/Zweeds/Deense gezelschap heeft al een aantal keer in Baroeg gestaan en wist altijd te overtuigen met hun epische doom metal. Nu het nieuwste album ‘Doom Decimation’ uit is, staan ze te trappelen om hun puike muziek live ten gehore te brengen.
Procession heeft Epitaph als vast tourgezelschap bij zich. Deze band wordt in 1986 opgericht en maakt deel uit van de Italiaanse scene waar je ook acts als Black Hole, Sacrilege of Death SS onder kunt scharen. Italiaanse bands klinken obscuur en dat geldt ook voor deze heren, die in 2012 de draad weer oppakken. In 2014 verschijnt het debuut ‘Crawling out of the Crypt’.
Baroeg voegt zelf ook nog twee bands toe. Officium Triste heeft eigenlijk geen introductie nodig. Deze band is intussen de langstlopende actieve Nederlandse doomformatie en staat garant voor melodieuze, sfeervolle doom/death metal.
Celesterre uit Den Haag opent vandaag. Deze heavy metal band met de nodige doominvloeden bracht eerder dit jaar het debuut ‘The Wild’ uit, waarop zij de macht van de natuur bezingen.
Kortom een totaalpakket waar de doomliefhebber niet omheen kan.


Timetable:
18.30-19.10 Celesterre (NL doom / heavy metal)
19.30-20.15 Officium Triste (NL doom / death)
20.35-21.20 Epitaph (IT doom)
21.45-22.45 Procession (CL/SE doom)